Organisatie

HTC International is totaalleverancier van bedrijfscommunicatiesystemen en telematica-oplossingen. HTC International is gespecialiseerd in het totale pakket van telematica, networking, telecom en diverse speciale video- en datatoepassingen tot netwerk gerelateerde ICT. Wij zijn erop ingericht u met ons brede product- en dienstenpakket in al uw zakelijke communicatieve behoeften te voorzien. Met HTC International bent u ervan verzekerd dat alle inspanningen en de daarbij horende verantwoordelijken uit handen genomen worden, zodat uw organisatie volledig probleemloos wordt ontlast.

HTC International is bij uitstek een dienstverlenend bedrijf dat graag met klanten meedenkt over allerlei telematica oplossingen. Wij ondersteunen onze klanten in het ontwerpen, aannemen en uitvoeren van eenvoudige tot complexe projecten waarbij wij 24/7 support kunnen leveren. Met HTC International weet u zeker dat u samenwerkt met een professionele, gespecialiseerde partner die in staat is in alle situaties probleemoplossend op te treden.

Waarom HTC International? Eén aanspreekpunt en één leverancier voor al uw telematicawerkzaamheden en telematicavraagstukken.
Bedrijfsactiviteiten HTC International - Inrichten patchkasten