Certificeringen

VCA
VCA staat voor VGM Checklist Aannemers. VGM staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Het doel van VCA is om bedrijven op kritische punten door te lichten op de zorg voor veilig, gezond en milieubewust werken. Het gaat hierbij vooral om bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico, gezien vanuit de opdrachtgever. Vaak vinden deze werkzaamheden plaats in fabrieken, installaties, werkplaatsen en op projectlocaties. VCA is bedoeld om veiligheidsbeleid en –prestaties objectief te toetsen, zodat organisaties middels deze certificering de veiligheidsprestaties aantoonbaar kunnen maken volgens de vastgestelde VCA standaarden. HTC International hecht veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van haar medewerkers en klanten en is daarom dan ook in het bezit van het VCA-certificaat.

ISO 9001:2015
Het ISO 9001:2015 certificaat van de TÜV geeft aan dat HTC International een erkend kwaliteitsmanagementsysteem hanteert, dat duidelijk en efficiënt gericht is op het intern en extern verbeteren van de organisatie en het verhogen van de slagvaardigheid. Het kwaliteitsmanagementsysteem is van toepassing op het ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden van complete telematica- en communicatie-installaties.

NCP erkend
NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) is hét certificatie-instituut in Nederland op het gebied van inbraakpreventie en brandveiligheid. Certificeren is het afgeven van een onafhankelijke verklaring dat een gerechtvaardigd vertrouwen geeft over het aantoonbaar voldoen aan normen en voorschriften. Bedrijven kunnen zich door NCP laten beoordelen op het voldoen aan de criteria die staan in kwaliteitsregelingen met betrekking tot inbraakpreventie en brandveiligheid. Het gaat hierbij om regelingen die zijn opgesteld door marktpartijen als verzekeraars, leveranciers en fabrikanten, gebruikers en de overheid (politie, brandweer, diverse ministeries). HTC International is door het NCP gecertificeerd voor het aanleggen van volledige installaties voor inbraakpreventie en brandveiligheid.

BREEAM
BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method en werd oorspronkelijk ontwikkeld en geïntroduceerd door het Building Research Establishment (BRE). BREEAM heeft een standaard gesteld voor de ontwikkeling van duurzame gebouwen dat aangeeft welk prestatieniveau het onderzochte gebouw heeft. De bedoeling is gebouwen te analyseren en verbeteren op duurzaamheidsgebied. HTC International omarmt duurzaamheid en duurzame initiatieven en heeft zodoende sinds de start van BREEAM ruime ervaring opgedaan met BREEAM-gecertificeerde projecten. HTC International is gericht op duurzame bekabelingsconcepten en hardware om op telematicagebied een aanzienlijke energiebesparing te realiseren.

Erkend Leerbedrijf SBB 
HTC International staat altijd open voor stageplaatsen en/of afstudeerplaatsen van scholieren. HTC International ziet het belang van de ervaring die men kan meegeven aan stagiaires en staat voor de kwaliteit van de stagetrajecten. Immers de studenten van vandaag zijn de toptechnici waarnaar wij verlangen in de toekomst. Wil jij bij HTC International stage komen lopen en kwalitatieve ervaring opdoen? Stuur dan een mail naar: floor@htcinternational.nl

Leveranciercertificeringen
Om onze leveranciers op een goede wijze te vertegenwoordigen en onze afnemers passend en professioneel te kunnen informeren draagt HTC International zorg voor gedegen training van engineers, technici en verkopers om zo altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. HTC International is onder andere door de volgende leveranciers volledig gecertificeerd:

Panasonic
Panasonic is onze vaste business partner voor telecom en CCTV. Onze jarenlange samenwerking stelt ons in staat snel te schakelen met maximale klanttevredenheid als gevolg.
Mobi Call Mobi Call
Mobi Call is een wereldwijde organisatie en systeemintegrator op het gebied van veiligheid, zorg, communicatie en IT en is een uiterst betrouwbaar alarm-, conferentie-, informatie- en oproepsysteem.
Nexans Nexans
Nexans is gespecialiseerd in de belevering van innovatieve netwerkbekabeling, oplossingen en diensten voor o.a. de útiliteitsbouw, infrastructuur, nutssector, telecommunicatie en marine.
Leviton
Leviton produceert hoogwaardige gestructureerde bekabelingssystemen en kabels voor toepassingen in extreme omgevingen waarbij de kwaliteit te allen tijde gewaarbogd blijft.
Siemon Siemon
Siemon specialiseert zich in de productie en innovatie van hoogwaardige, hoogpresterende netwerkoplossingen. Binnen de distributie kiest Siemon voor kwalitatieve gecertificeerde installateurs.
Dätwyler
Superieure kwaliteit en op maat gemaakte eigenschappen op het gebied van netwerkbekabeling maakt Dätwyler tot een proffessionele leverancier die zich richt op klantgerichte maatwerkoplossingen.
ClearVox
ClearVox is de specialist op het gebied van VoIP software.  De ClearVox IP Communicatie Server; noem het een ultra moderne IP-telefooncentrale is het resultaat van 5 jaar softwareontwikkeling.

LGCE
LGCE is een dynamisch en service gericht bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van onder andere FttX en Indoor cabling oplossingen. Daarnaast adviseren ze op het gebied van totaaloplossingen op basis van kwaliteit en toegevoegde waarde. LGCE is vanuit HCS Turkije verantwoordelijk gesteld voor de verkoop, levering en distributie van het HCS indoor cabling systeem in west Europa.
 
Corning
Corning heeft een ongeëvenaarde expertise in speciaal glas, keramiek, en optische fysica toegepast op producten en processen die nieuwe industrieën hebben helpen door te ontwikkelen.
Commscope: Netconnect
CommScope helpt bedrijven over de hele wereld in het ontwerpen, bouwen en beheren van hun bekabelde en draadloze netwerken. CommScope helpt klanten om hun netwerkgebruik te optimaliseren.

LEGRAND
Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren.
 

Minkels: OVER MINKELS - A BRAND OF LEGRAND
Minkels is een kennisgedreven producent en wereldwijd leverancier van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor datacenter infrastructuur.

De producten van Minkels vallen op dankzij innovatie en flexibiliteit. Klanten zijn altijd verzekerd van de nieuwste datacenter technologieën, modulaire oplossingen die beantwoorden aan klantspecifieke en evoluerende business behoeften.
 

Go Connect
Go Connect is een krachtige unified communications software suite , waarmee gebruikers een hoge mate van integratie , communicatie en samenwerking met hun Panasonic telefoonsysteem verkrijgen.
 

Rittal
Rittal is een wereldwijd opererende, toonaangevende systeemleverancier voor kastsystemen, stroomverdeling, klimatisering, IT-Infrastructuur en software & service. Het brede productenprogramma omvat bovendien complete oplossingen voor modulaire en energiezuinige computercentra.