Panasonic communicatieoplossingen in de zorg

26-09-2013
Panasonic telecommunicatie oplossingen
Met onze Panasonic telecommunicatie oplossingen is maximale bereikbaarheid en professioneel gebruikersgemak direct beschikbaar. Dit communicatieplatform in combinatie met onze gebruiksvriendelijke vaste en draadloze toestellen geven u toegang tot een breed scala aan communicatietoepassingen. De standaard aanwezige toepassingen sluiten perfect aan bij de communicatiebehoeften van huisartsen, zorgcentra en overige zorginstellingen waarbij optimale bereikbaarheid voor patiënten van levensbelang kan zijn.

Standaard voor u geïntegreerde mogelijkheden:
  • In één oogopslag duidelijk onderscheid tussen inkomende nummers o.a. afspraken, spoedlijn, receptenlijn etc.
  • Wachtrijmeldingen, informatieberichten en keuzemenu’s, volledig naar wens ingericht.
  • Meerdere (automatische) schakelmomenten per dag waardoor patiënten zelfs tijdens uw afwezigheid of bij spoedgevallen adequaat doorverwezen/doorgeschakeld en geholpen worden.
  • Conferentiegesprekken (handsfree) zijn eenvoudig op te zetten zodat meerdere partijen direct deel kunnen nemen aan het gesprek.
  • Functionaliteiten van de centrale zijn gelijktijdig te gebruiken door meerdere praktijken.
HTC International
HTC International levert, installeert en programmeert uw communicatieplatform volledig naar uw wens. Indien nodig verzorgen wij ook het aanpassen van de bekabelingsinfrastructuur in uw praktijk. Wij kunnen u hiernaast ook adviseren om financiële besparingen te realiseren op uw abonnements- en belkosten door over te stappen naar SIP (bellen via het internet). Hiermee wordt het systeem snel terugverdiend. Via SIP bellen betekent bellen met meer functionaliteit, meer flexibiliteit en een flinke kostenbesparing met waarborging van de bereikbaarheid.

HTC All-IN Rental
Kies voor continuïteit, zekerheid en kwaliteit met de HTC All-in Rental oplossing. Met de All-in Rental oplossing werkt u met de nieuwste professionele systemen zonder initiële investering. Uw volledige communicatieplatform inclusief installatiewerkzaamheden en 24/7 servicecontract kunnen wij u al aanbieden voor €70,- per maand*.

Zorgfolder Klik op de afbeelding om de folder met onze zorgoplossingen gericht op huisartsen, zorgcentra en overige zorginstellingen te downloaden. 

 

Terug