Gecertificeerd partner ClearVox

13-01-2014
HTC International is vanaf vandaag gecertificeerd als partner. HTC International is in staat op een professionele wijze advies te geven en eventuele installatie- en programmeerwerkzaamheden volgens strenge kwaliteitseisen succesvol te volbrengen.

ClearVox, de nieuwste techniek in telecommunicatieland en de beste kwaliteit op het gebied van VoIP (Voice over IP). ClearVox durft het gerust één van de meest veelzijdige en professionele IP telefooncentrales te noemen die momenteel beschikbaar zijn. Altijd en overal bereikbaar met meer gebruiksgemak en minder kosten.

De ultra-moderne IP Communicatie Server van ClearVox is het resultaat van ruim vijf jaar software ontwikkeling. Klanten van ClearVox profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied, doordat de ClearVox een 100% eigen ontwikkeling is, is ClearVox in staat om razendsnel in te spelen op veranderingen in de Nederlandse markt. Deze zakelijke IP telefooncentrale blinkt uit in functionaliteit, kwaliteit en schaalbaarheid. En wel zo vertrouwd: de ClearVox Communicatie Servers  zijn ontwikkeld op Nederlandse bodem

Terug