Nieuwste producten 360° camera's Panasonic

01-10-2012
Panasonic lanceert een nieuwe reeks dome bewakingscamera’s, de WV-SW400/WV-SF400 serie. De i-Pro Smart HD 360° camera’s zijn uitgerust met Panasonics Mega Super Dynamic-technologie die zorgt voor een groter dynamisch bereik. De reeks omvat vier modellen, de WV-SF438, WV-SF448, WV-SW458 en WV-SW458M. Met deze intelligente camera's is het mogelijk om beelden in 360° te bekijken zodat u een optimaal zicht heeft over de te bewaken locatie.

Alle modellen kunnen 360° in de rondte filmen en beschikken over een groot aantal transmissiemodi zoals Wall Panorama, Double Panorama en Quad PTZ. Bij deze laatste zijn daardoor ook uiterst precieze opnames in gedefinieerde zones mogelijk. De camera’s leveren 1080p HD-beeldmateriaal met een snelheid van 30 beelden per seconde. Dankzij Panasonics eigen LSI-technologie, UniPhier®, kunnen zowel H.264- als JPEG-streams gelijktijdig verstuurd worden. Hierdoor is real time monitoren en opnemen in full HD tegelijkertijd mogelijk. Bovendien zorgt het Prioritised Stream Control-systeem ervoor dat het aantal frames per seconde hetzelfde blijft, ook als vanaf meerdere locaties tegelijk beelden van de camera bekeken worden.


De geavanceerde SW400/SF400-serie bevat ook Video Motion Detection (VMD), die geprogrammeerd kan worden om bijvoorbeeld via e-mail een waarschuwing te sturen wanneer er iets verdachts gebeurt in een van de vier vooraf in te stellen detectiezones. Het veiligheidspersoneel is dankzij VMD veel sneller op de hoogte van mogelijke problemen en kan dus veel adequater reageren. Bovendien zorgen de Face Detection en Mega Super Dynamic-technologie ervoor dat de camera duidelijke en scherpe beelden van gezichten vastlegt. Die kunnen gebruikt worden om personen te identificeren.

Naast deze eigenschappen zijn de WV-SF448, WV-SW458 en 458M extra vandalismebestendig, waardoor ze inzetbaar zijn voor een reeks unieke toepassingen. De uiterst betrouwbare WV-SF448 is niet alleen opgewassen tegen de zwaarste vormen van vandalisme, maar is ook voorzien van een mechanische sluiter. Die bevindt zich net boven de lens en kan automatisch bediend worden bij risicovolle situaties. De WV-SW458 en 458M kunnen dankzij hun ontvochtigingssysteem en een Ingress Protection Rating van IP66 zowel binnen als buiten worden ingezet. Hierdoor zijn de camera’s volledig stofbestendig en kunnen zelfs tegen de sterkste waterstralen vanuit elke richting.

De camera's vinden hoofdzakelijk hun toepassing in:
  • Utiliteit
  • Zorg
  • Scholing
  • Transport
  • Retail
  • Verkeer
  • Openbaar vervoer
In principe zijn de Panasonic 360° camera's overal toepasbaar waar men beelden in 360° wilt bekijken. Voor meer informatie over onze 360° camera's en de specifieke toepassingen neem contact op met onze verkoopafdeling.

Terug